Skap et oppslukende opplevelsesområde med AVOE LED-skjerm med høy oppløsning

https://www.avoeleddisplay.com/

Det 2000 m² store kunstrommet bruker et stort antall P2,5 mm HD-AVOE LED-skjermer.Skjermfordelingen er delt inn i to fellesrom i første etasje og andre etasje.

LED-skjermen og maskineriet samarbeider for å fullføre romkonverteringen, slik at folk kan oppleve forskjellige romlige scener i samme rom.

 https://www.avoeleddisplay.com/

Første etasje er delt inn i en fast skjerm og en mobilskjerm.Når skjermen lukkes mekanisk, vil skjerm 1-7 danne et komplett bilde, med en total lengde på 41,92 meter X høyde på 6,24 meter, og en total oppløsning på 16768×2496 piksler.

Det visuelle systemet til hele rommet er klassifisert etter farge, og det er delt inn i 7 farger for presentasjon: rød, hvit, grønn, blå, lilla, svart og hvit.I de syv fargeendringene la designteamet til CG digital kunst, sanntidsgjengivelsesteknologi, radar og høyoppløselig kamerafangstteknologi.

 https://www.avoeleddisplay.com/fine-pitch-led-display/ Oppslukende-opplevelse-plass-med-AVOE LED-skjerm-4

 

For å sikre jevn sanntidsgjengivelse ble et visuelt kontrollsystem som integrerer kringkastingskontroll og gjengivelse designet.Det ble brukt totalt 3 videoservere, som ikke bare sikret sømløs veksling med CG-video, men også fullførte multi-server frame synkroniseringsfunksjonen.Samtidig, i henhold til behovene til dette arbeidet, utviklet det viktigste kreative teamet selvstendig programmet og operativsystemet.Programvaregrensesnittet kan betjene endringene av skjermen i sanntid, og endre støytettheten, hastigheten, formen og fargen på innholdet på skjermen.

 https://www.avoeleddisplay.com/fine-pitch-led-display/ Oppslukende-opplevelse-plass-med-AVOE LED-skjerm-6

Illuminarium-opplevelser

Hvis det noen gang har eksistert ett skritt lenger enn det nåværende oppslukende opplevelsesrommet, er det Illuminarium Experiences, en ny type multi-sensorisk fordypning som blander oppslukende miljøer, høybudsjetts filmskaping, teaterdesign og avansert teknologi og utstyr.Følelsen av fordypning, samhandling, deltakelse og deling er uten sidestykke.

https://www.avoeleddisplay.com/fine-pitch-led-display/

Illuminarium kombinerer de mest avanserte teknologiene som 4K interaktiv projeksjon, 3D oppslukende lyd, gulvvibrasjoner og duftsystemer for å skape en multisensorisk opplevelse av syn, hørsel, lukt og berøring.Og visuelt innse effekten av "naked eye VR", det vil si at du kan se bildet presentert som VR uten å ha på seg en enhet.

https://www.avoeleddisplay.com/fine-pitch-led-display/

Den 36 000 kvadratmeter store Illuminarium-opplevelsen åpner på AREA15 i Las Vegas 15. april 2022, og tilbyr tre forskjellige temaopplevelser – «Wild: Safari Experience», «Space: The Moon» Journey and Beyond» og «O'KEEFFE: Hundre blomster".I tillegg er det Illuminarium After Dark – en oppslukende pub-nattelivsopplevelse.

Enten det er den afrikanske jungelen, utforske dypet av verdensrommet eller nipper til cocktailer på gatene i Tokyo.Fra spennende naturlige underverker til rike kulturelle opplevelser, det er så mange ekstraordinære underverker som du kan se, høre, lukte og berøre utfolde seg foran øynene dine, og du vil være en del av det.

Opplevelseshallen Illuminarium bruker mer enn 15 millioner dollar i teknisk utstyr og ulike banebrytende teknologier.Når du går inn i Illuminarium, er det ulikt noe sted du noen gang har vært,

Projeksjonssystemet bruker det nyeste Panasonic projeksjonssystemet, og lyden kommer fra HOLOPLOTs mest avanserte lydsystem.Dens "3D-stråleformingsteknologi" er fantastisk.Det er bare noen få meter unna sundet, og lyden er annerledes.Den lagdelte lyden vil gjøre opplevelsen mer tredimensjonal og realistisk.

Når det gjelder haptikk og interaksjon, ble lavfrekvente haptikker bygget inn i Powersofts system, og Ousters LIDAR-system ble installert i taket.Den kan spore og fange bevegelsene til turister og utføre sanntidsdataovervåking.De to er lagt over hverandre for å skape en perfekt interaktiv opplevelse.

Lukten i luften vil også justeres etter hvert som skjermen endres, og den fyldige lukten kan utløse en dypere opplevelse.Det er også et spesielt optisk belegg på videoveggen for å forbedre den visuelle effekten av VR.

Med mer enn tre års produksjon og investering på titalls millioner dollar, vil fremveksten av Illuminarium utvilsomt heve den oppslukende opplevelsen til et annet nivå, og den multisensoriske opplevelsen vil definitivt bli en utviklingsretning i fremtiden.

https://www.avoeleddisplay.com/fine-pitch-led-display/


Innleggstid: 25. juli 2022