Forskjeller mellom P2 og P3 LED-vegger

Hva står P2 og P3 for? 

Hva er forskjellene mellom P2 og P3 vegger?

Når skal man velge P2 LED-vegg og når velge P3 LED-vegg?

Pris på P3 LED videovegg for forskjellig oppløsning

Konklusjon

Når det gjelder oppløsning knyttet til LED-skjermen, kan man finne begrepet P2, P3 osv. Bokstaven 'P' er konstant i begynnelsen av hvert ledd.Vet du hva som er den nøyaktige betydningen av denne "P"?'P' angir begrepet 'Pixel Pitch' eller 'Pitch'.Pixel Pitch er et spesielt mellomrom som identifiserer avstanden mellom midten av pikselen og midten av den tilstøtende pikselen.I denne artikkelen kommer du til å bli delt om P2 og P3.Pikselstigningen til P2 er 2 mm og pikselstigningen til P3 er 3 mm.

Hva står P2 og P3 for?

De fleste kunder i denne moderne alderen foretrekker å kjøpe LED-skjermen i full farge.Årsakene bak det er at – en fullfarge LED-skjerm kan alltid levere bilder av høyeste kvalitet, og dens sømløse og flate skjøting er perfekt for å gjennomføre store arrangementer, viktige konferanser, og regulere hoteller og haller osv. De to modulene P2 og P3 er de mest krevende blant mennesker.Det er betydelige avvik mellom P2 og P3.P2= 2 mm som er avstanden mellom senterpunktene til lampepunktene er 2 mm.Og P3= 3mm det vil si at avstanden er 3mm her.

Hva er forskjellene mellom P2 og P3 vegger?

Selv om både P2 og P3 begynner med samme bokstav 'P', ses forskjellen mellom P2 og P3 LED-vegg tydelig.

* For P2 er avstanden mellom punktene eller skjøtene 2 mm, som er mindre enn P3.Den mindre kan gi klarere og detaljerte bilder med høy kvalitet enn den større.Bildekvaliteten til P2 er bedre enn P3.

* For bedre oppløsning er P2 dyrere enn P3.De mindre punktene krever alltid en høyere pris.

* I P2 er 250 000 piksler tilgjengelig i hvert enhetsområde.På den annen side, i P3, er 110 000 piksler tilgjengelig i hvert enhetsområde.

* Antall perler i P2 er 1515. Antall perler i P3 er 2121. I motsetning til P3 er P2s skjerm langt bedre i integritet.

* P2 gjelder LED-prototypen for liten plass som brukes innendørs.Til dette brukes P2 til å administrere videomøter for offentlige eller private institusjoner, studioer og vanlige innendørs spots.P3 tilhører en 3D-skjermprototype med høy intensjon som brukes i store konferansesaler, forelesningssaler og andre store områder.Displayet kan skimtes på 3 meters avstand.

* Pikselen til P2 er høy og imponerende.Derfor er prisen også høy.På den andre siden er pikselen til P3 mindre enn P2.Derfor er prisen også lavere.

* Strømforsyningsmodusen i P3 LED-skjermveggen er bedre enn P2.

Når skal man velge P2 LED-vegg og når velge P3 LED-vegg?

Veggen til en LED-video består av forskjellige skjermer som er satt sammen for å produsere et enkelt bilde på en stor skjerm.Dette gir ulike fordeler.For det første har pikselbanen, målet og konsistensen blitt betydelig oppgradert.Dens bredde er uovertruffen for å koble til grensen.Drevet videovegger er fokuspunktet hvor som helst de går.Enkeltpersoner kan ikke motstå trangen til å se på dem siden de kan lage anstendige visuelle planer i en skala som ingen annen innovasjon kan koordinere.Hver LED-oppsiktsvekkende avtale i tid og sted.Ingen annen innovasjon kan økes for å løse problemene med et spillfelt.Ingen annen innovasjon er så dynamisk eller allsidig som videodelere.For spesielle og fantasifulle mål er LED-videodelere beviselig fruktbare.Drevet videodeler er brukbare og kan brukes på en rekke måter, men det er ikke hovedfordelen.Vi bør undersøke.

Det er et vanlig spørsmål om hva som er best mellom P2 led vegg og P3 led vegg.P2 har flere poeng enn P3.Innenfor 1 kvadratmeter, hvis P2 har 160 000 poeng, vil P3 ha nesten 111 000 poeng.Den mindre avstanden gir alltid en høyere piksel.Og dette vil også tilby den beste kvaliteten på bildene.Det er ikke det, P3 er ikke bra for deg.Den bredere avstanden vil angi passende visningsgrad.P2 kan reagere uten den doble effekten av bilder.P2 LED-vegger for å bruke sorte LED-lamper med høyere kvalitet.Det kan øke kontrasten.Det reduserer også refleksjonene i den mørke modusen.Ved hjelp av progressiv teknologi har den beholdt den nøyaktige kontrastmålingen.P2-ledet vegg har oppløsningen til en ultrahøy egenskap.Det kan lage mindre støy.Og den er også lett.Nå kommer til poenget med P3 led-veggen.P3-ledede vegger har lovende fargeuniformitet.Den inneholder den pålitelige SMD-ledden.Forfriskningsforholdet til P3 er nok høyt og strømforsyningsmodusen er den beste.UL-godkjent strømforsyning finnes i P3 led vegg.Hvis du vil kjøpe den dyrere med de beste bildeoppløsningene, kan du velge P2.Men ønsker du å kjøpe LED-veggen med den beste strømforsyningen, velg P3 led-vegg.

Pris på P3 LED videovegg for forskjellig oppløsning

Oppløsning er avgjørende for LED-skjermveggene.P3 har hatt forskjellige varianter av oppløsninger.Og i henhold til vedtaket er prisene bestemt.

Faktum er at den mindre pikselen alltid krever en høyere ladning.For å produsere de små pikslene velges alltid materialene og produktene til en høyere pris.Men den mindre pikselen kan gi deg bedre oppløsning.Når oppløsningen skal økes, vil prisen på P3 led videovegg også være høyere.Det kommer helt an på kundenes preferanser.I dag gir ulike e-handelssider noen spennende tilbud på prisene på P3 LED videovegger.Vær oppmerksom på tilbudet.

Konklusjon

Det finnes en variant av LED-vegger – P2, P3 og P4.Hver LED-skjermvegg har noen unike funksjoner.Derfor er det ganske vanskelig å skille mellom P2 og P3 ettersom du er bekymret.Man kan velge P2 eller P3 i henhold til deres krav.

https://www.avoeleddisplay.com/fine-pitch-led-display/


Innleggstid: 12-jul-2022