LED-videovegg og visning av kirkescenen

LED videoveggOgUtstilling av kirkescenen

I moderne tilbedelsesmiljø har visuell teknologi blitt en av de kraftigste og mest pålitelige kildene til å engasjere menigheten.Nå om dagen blir mange bedehus omdirigert til videovegger for å formidle budskap, nyhetsgudstjeneste og mer.

En ledet kirkescenevisning er like effektiv for å sette den rette stemningen under kirkelige arrangementer.La oss nå ta en kort titt på videovegg og hvorfor kirken bruker videovegg?Hvordan bruke enled videoveggfor din kirke?

Videovegg er en stor skjerm som består av mer enn énvideoskjerm, festet sammen for å lage en stor logisk kirkescene.

En videovegg kan dannes av LED (lysemitterende display), LCD (liquid crystal display), TV og projektorer.Videovegg kan betjenes ved hjelp av kontrollerene.En kontroller består av maskinvare (led screen wall) og programvarekontroll (novastar, colorlight eller linsn).

Etter hvert som kirker ønsker å vokse, blir led løsningen for å spre sitt budskap internt og eksternt.Enten du trenger en kirkeført vegg for å vise prekenpunkter, et digitalt LED-skilt ved veien for å vise kunngjøringer til forbipasserende, eller sangtekster.

LED-skjermerer en rimelig og effektiv måte for kirken å kommunisere på.I pandemien av COVID-19 med sosial distansering og folk som er online som kirkedeltakere, har det krevd betydelig økning i mediekvaliteten.

Video-vegg-og-kirke-scene-skjermer

La oss ta et glimt av fordelene med kirkevideovegg, her er noen vanlige grunner til å vurdere ledet videovegg for kirke:

Vis virtuelt
En LED-videoveggprosessor kan fange opp signaler fra forskjellige enheter, som mobiler, kameraer, datamaskiner, kabelbokser og mer.Alle disse innholdskildene kan nås på én enkelt plattform og vises sammen på kirkens utstillingstavler.

Rimelig pris
Kostnadene for kirkevideovegg går betydelig ned på grunn av økende konkurranse mellom produksjonsselskapene.LED videoveggerer også modulære, slik at et panel eller en pære kan byttes ut til mye lavere pris.

Det betyr at hvis du har en feil på skjermen, trenger du bare å fikse eller erstatte en liten del i stedet for hele systemet.Som et resultat tar breakeven-punktene for ledet over prosjektbasert system bare ett eller to år.

De bruker mindre strøm
Den sanne eierkostnaden for kirkeskjermens hjelpeled er mindre enn LCD-skjermer.Derfor vil det være en klok investering.LED-videovegger bruker mindre enn 40 % til 50 % energi sammenlignet med tradisjonelle prosjekter og avgir mindre betydelig varme.

Som du vet er tradisjonelle projektorer mindre lysere i løpet av dagslyset.Led har imidlertid muligheten til å endre lysstyrken og kontrasten for å gjøre skjermen mer synlig i dagslystimer eller i nattemørket.

Lengre levetid
Levetiden til tradisjonelle projektorer er vanligvis mindre enn tre til fire år etter at fargene på projektorer begynner å bli svake og kan ikke klare sikt.Tradisjonelle projektorer har bare en enkelt lyskilde sammenlignet medkirkeskjerm ekstra lysdioder.

LED videovegg har flere lysdioder som brenner selv på et stabilt sted, noe som også bidrar til lengre levetid.Når vi diskuterer levetiden til lysdioder, er det perioden før systemet begynner å avgi mindre lys og opererer med mindre enn 70 % av maksimal kapasitet.

Noen ekstra fordeler vedLED videovegger

La oss få et glimt av noen vanlige fordeler med digitale skjermer for kirker.Mange tilbedelseshus til deres tjenester, inkludert musikk og veikantskilt for kommunikasjon.

Den iøynefallende veggopplevelsen gir musikken liv, omtrent som en livekonsert.Når du tilpasser led-vegger til ethvert rom, fungerer stor plass godt med disse lysere salgbare løsningene.

Faktorer å vurdere når du kjøperKirkens videovegg

Størrelse på skjerm: LED videovegg for kirke er tilgjengelig i forskjellige størrelser, og du kan også tilpasse størrelsen i forhold til dine krav.For eksempel bør størrelsen på digitale skjermer for kirker være relativt store i forhold til kaffebarens utstilling.

Plassering: Hvis du ønsker å ønske de besøkende velkommen, bør storskjermmonitorer for kirker være synlige for alle når de kommer inn i anlegget ditt.Hvis formålet er å avlede trafikken, sørg for at massiven vil være i stand til å se stedet der du installerer LED-veggen.

Installasjon: Planlegg å installere flatskjerm-TVen for kirker på en slik måte at du kan skjule alle strøm- og nettverkskabler og adoptere.

Områder rundt: Undersøk de omkringliggende områdene der du skal installere monitorer for kirkens helligdom skal være trygge og godt synlige fra alle steder og steder.

Innhold: I utgangspunktet vil du kanskje vise bildene og videoene, men senere kan du også vise teksten og alle andre typer data.

Fremtid: Installer ledet kirkescene-TV på en slik måte at du kan bruke den i flere år.

Video-Walsl-og-Kirke-Stage-Display

Hvor passer kjøpKirkens videovegg?

På utkikk etter en passende avtale for kirkeskjermhjelpemidler, må vi vurdere noen metoder for kirkeprojektorer.For eksempel kan vi kjøpe det online fra google, amazon, Alibaba og andre nettplattformer.

Bestselgende LED-videoveggmodell på markedet?

Fra all informasjon ovenfor kan vi finne en hvilken som helst passende videoveggløsning som oppfyller våre krav.som kan tilpasses i forhold til kravene der du ønsker å installereled videovegg.

Konklusjon: For all diskusjon ovenfor er det at ledede vide-vegger blir nødvendige i kirker for å kommunisere og live konserter.Hvis du har ideer i denne forbindelse, vennligst kontakt oss for å diskutere med våre ingeniører.


Innleggstid: 02-02-2021